Дійсно неповторне весілля можна організувати самим собі. Найголовнішим для вдалого проведення торжества стає ідея, на підставі якої вже підбираються вбрання нареченого і нареченої, прикраса залу, музика і розваги.

Багато молодят, що постали перед питанням «як провести весілля?», бажають чогось незвичайного, адже так хочеться, щоб цей день був яскравою сторінкою життя не тільки для них, але і для всіх гостей! І вам необхідно знайти ту золоту середину, яка дозволила б не йти на повідку у стереотипів (викуп та інші традиції), і в той же час зробити з весілля подією, бути присутнім на якому було б цікаво всім. Любите водну стихію і мрієте про весілля на морському березі? Тоді можна вибрати авантюрну ідею для ультрамодного весілля - весілля в басейні.

Для ЗАГСУ цілком підійдуть звичні весільні наряди, а після ... всі дружно вирушають в заздалегідь орендований басейн або будинок з басейном, де нареченого і наречену чекають вінчальні купальні костюми. Або просто водна тема може «прозвучати» в бранні молодят за рахунок правильного вибору колірної гами нарядів. До молодят приєднуються гості, які напевно підготували костюми, відповідні дрес-коду. Запрошення на весілля бажано оформити так, щоб гості відразу зрозуміли, що їх запрошують на екстравагантне весілля. Адже атмосфера на весіллі в чомусь буде залежати від того, в якому настрої прийдуть на неї гості. Тому краще заздалегідь налаштувати їх на романтичний святковий лад.

Все залежить від ваших можливостей і фантазії. Можна виготовити або замовити в спеціальному агентстві запрошення у вигляді морської черепашки, що розчиняються, або у вигляді парусника або старовинного свитка, стилізованого під потерту карту скарбів, або прикріпити маленький якірець. Оформляючи приміщення для весілля в такому оригінальному стилі, можна створити відчуття присутності моря за допомогою яскравих деталей, що асоціюються з морем.

Підійдуть черепашки і морські зірки, рибальські мережі і штурвали, декоративні імітації вітрил і моделі вітрильників, старовинні скрині і стилізовані карти скарбів.

Приміщення або павильоны для бассейнов можна оформити, як прибережний ресторанчик, розташований на романтичному, сонячному пляжі або барвистому далекому острові. До-речі, на сайті компанії Астрапулс, можна знайти багато цікавої інформації по виготовленню павільйонів для басейнів.

При цьому, прикрашаючи зал для весільного торжества, слід намагатися витримати єдину тематичну лінію. Так, наприклад, якщо ви хочете відтворити на весіллі атмосферу романтичних творів Гріна, то можна прикрасити зал іграшковими моделями кораблів, на зразок тих, які майстрував для Ассоль її батько, або задрапувати стіни і банкетну зону червоними вітрилами.

А можна просто розставити столи таким чином, що без проблем частування можна брати, не виходячи навіть з води, а напої розносяться офіціантом прямо до бортика. На поверхні води можна розмістити квіткові композиції з феєрверками і свічками, які можна запалити з настанням темряви. Або вибудувати посередині басейну альтанку для молодят, в якій можна навіть провести стилізовану реєстрацію шлюбу.

А по завершенню свята центр басейну прикрасити величезним весільним тортом і поласувати може кожен, хто допливе. Створити морській настрій допоможуть деталі.

Сценарій весілля обов'язково повинен обігравати тему води. Ведучий весільної церемонії обов'язково врахує це при написанні сценарію. Його професіоналізм буде витриманий в єдиному ключі, і тости, і побажання, і музика, і конкурси повинні обігравати морську тематику.

Для розваги гостей можна влаштувати вікторину на знання морських фільмів або весільний конкурс із закладу скарбу для молодят, а потім його пошук по карті скарбів, або розпивання рома. Викрадення нареченої «піратами». Також можна влаштувати на весіллі морське фотоательє, де кожен зможе зробити пам'ятний знімок на морському тлі, примірявши на себе капітанський кашкет, тільняшку або піратський капелюх, або в обнімку з русалкою. Романтика моря дозволить молодятам зробити своє весілля красивою і незабутньою. Можна красиво оформити момент складення весільних клятв, які урочисто запечатуються в пляшку і опускаються на морське дно. Свято має бути незвичайним, не схожим на інші. Залишаться задоволені і гості, занурившись в океан розваг на вашій «морський» весілля.

Організації весільного торжества в такому стилі - красивий і безпрограшний варіант. Адже вода і романтика - майже синоніми, тому ваше весілля неодмінно вийде неймовірно романтичним.