У цьому Володимир Хомко зізнався на черговому засіданні місьвиконкому. Міські теплопостачальники хотіли, щоб члени виконкому переглянули тарифи на опалення. Утім, залишилися ні з чим. Чим іще займалися засідателі - знає Андрій Лобчук.

Вже традиційно чергове засідання міськвиконкому розпочалось з урочистого присвоєння звання "Мати-героїня". Далі члени комітету перейшли до буденних справ. Перш за все вирішили виділити трикімнатну квартиру сім'ї, в якій нещодавно народилась трійня. Відтак, міський голова наказав начальнику профільного управління підготувати проект відповідного рішення до сесії міської ради. Загалом же у Рівному за останніх чотирнадцять років народилося три трійні.

240 злочинів за два місяці — саме стільки сталося у Рівному від початку року. Найбільше злочинці не гребують класти око на чуже майно. Головний міліціянт міста розводить руками — його підопічні роблять все, що у їхніх силах. Утім, каже, що працювати можуть ефективніше. І пояснює: половина з патрульних авто простоює через нестачу пального. На що члени міськвиконкому обіцяють також допомогти.

Несподіванкою для всіх присутніх, а надто для керівників двох місцевих теплопостачальних підприємств, стала відмова чільника Рівного розглядати розміри тарифів на опалення та підігрів води. Відтак комунальники ні з чим пішли із зали. Якщо ж міські комунальники не почнуть ефективно працювати, доведеться вдатися до кадрових змін, каже Володимир Хомко. І додає: стосується це не лише теплопостачальних підприємств.