На вихідних рівняни мали змогу насолодитись справжнім американським футболом. У товариському поєдинку зійшлись "Рівненські монархи" та "Львівські леви". Через рік перерви місцева команда знову відновила тренування та активно готується до виступів у першій лізі у 2013 році. Суботній поєдинок дав можливість гравцям обох команд проявити себе та показати на що вони здатні.

Товариський поєдинок "Рівне нських монархів" із "Львівськими левами" відбувся на стадіоні "Мототрек", який в майбутньому і має стати традиційним місцем для проведення змагань з американського футболу. Господарі поля вийшли на газон переповнені емоціями та з думкою лише про перемогу.

Ентузіазму рівненських гравців, львівяни не розділяли та мали претензії до організації та проведення поєдинку.

Через відсутність судді та постійні суперечки між гравцями поєдинок розтягнувся на дві з половиною години, однак виявився досить результативним. У перші дві чверті зустрічі лідера важко було визначити. Гравці обох команд здобували очки по черзі, і як наслідок, команди пішли на відпочинок з нічийним рахунком. У другій же половині матчу успіх був на боці "Рівне нських монархів", які і вибороли перемогу з кінцевим рахунком 24-18.