Битва аутсайдерів. Чим закінчилося дербі конкурентів з дна турнірної таблиці Чемпіонату України з футзалу — далі в сюжеті.

Перед грою "Кардинал” мав у активі лише шість очок. Майже вдвічі менше, ніж господарі. Проте у запасі у львів’ян — дві гри попереду. Виходить, що "Кардинал” за втраченими очками займав не останнє місце. Саме тому дербі в Рівному мало принципове значення для обох команд.

Господарі одразу взялися кувати перемогу. Володимир Сондак уже на другій хвилині відкриває рахунок, а на дев’ятій Едуард Петрик його подвоює. "Кардинал” зумів один м’яч відіграти, але під кінець першого тайму пропустив зі штрафного удар рівнянина Дмитра Жовкуна.

З перших секунд другої половини зустрічі МФК "Рівне ” став грати на утримання рахунку. Проте зниженням темпу скористалися гості, які відіграли ще один м’яч. Господарі стали грати активніше, та Олександр Басіч відновив статус-кво — 4:2. За дві хвилини до фіналу рівнянин Дмитро Жовкун оформляє дубль. "Кардинал” замінює воротаря на польового гравця з надією відігратися. Під завісу матчу львів’яни таки зуміли забити третій м’яч, але на більше сил не вистачило. МФК "Рівне " на три очки збільшив розрив від найближчих переслідувачів. У наступному турі клуб завітає в гості до Львова, де протистоятиме команді ТВД, яка займає третій рядок у турнірній таблиці вищої ліги Чемпіонату України з футзалу.