Найкращі фотомайстри світу знову у Рівному. В Арт-кав'ярні презентували наступного автора однойменного проекту - фотохудожника з Бельгії Карло Діана. В його роботах переплелися культури різних континетів. Експозицію розширили і фотографії французького митця з українським корінням Кирила Горішнього - в рамках Французької весни.

Найкращі фотомитці світу і надалі презентують рівнянам свої роботи. Понад пятдесят світлин бельгійця Карло Діана показали в рамках цьогорічного проекту. Відвідувачі на виставці можуть знайти справжні зразки різних культур - Китаю, Індії, Англії, та інші куточків світу. Організатори експозиції розповідають у своєї роботах автор поєднав різні напрями - які вражають з першого погляду. Діти, люди, тварини, та кілька пейзажів розповідають про те, що існують інші культури, які ми українці не завжди розуміємо. Життя та побут без прикрас. Одночасно в іншій залі в рамках Французької весни презентували роботи іншого митця. Кирило Горішний за походженням українець, але народився та живе у Франції. Рівнянам показав барвисті Карпати. Життя, культура, побут гуцулів, які нагадують про одвічні цінності нації.

Далі роботи українського француза помандрують Європою. Вони і стануть візитівкою України. Глядачі порівнюватимуть нашу культуру зі своєю власною, або ж інших екзотичних країн.