Рівненські чиновники найкраще в Європі грають в волейбол. Днями в польскому місті Забже вібувся перший Європейський чемпіонат місцевої влади. Три дні ті, хто зазвичай сидять у кабінетах, - плавали, грали у міні-футбол, волейбол та шахи. Капітани рівненських команд сьогодні звітували про власні перемоги.

З плаваня, шахів, міні - футболу, та волейболу змагалися самоврядники європи. Чемпіонат відбувався у польському місті Забже. Україну там представляла команда рівненських чиновників. Хоча команда обласного центру і була чи не найстаршою на змаганнях, це не завадило рівнянам здобути призові місця у всіх видах змагань. Валерій Саєнко був учасником змагань. Розповідає: це позитивно, що ми змогли побувати там. Адже ми тільки укріпляємо побратимські стосунки з польським місто Забже. А ще наші представники могли поспілкуватись з польськими колегами та обмінятись досвідом.

Та привезли рівненськи самоврядники з польщі не лише спортивні нагороди. Тісніші звязки налагодили міські чиновники з кардіологічним центром у Забже. Там згодом зможуть підвищувати кваліфікацію місцеві лікарі, та отримати допомогу і рівняни. До речі, саме рівненські будівельники споруджують у місті - побратимі РІвного Забже кардіологічний центр.