Нарешті дочекалися. У Рівному відкрився давно обговорений та омріяний Макдональдс. Запрошені на урочистості місцеві чиновники були зайняті своїми справами. Тому на запрошення не прийшли. А от журналісти поцікавились як готуються гамбургери, чізбургери, роли, сендвічі та картопля фрі.

Замість борщу — МакЧікен, замість каші — картопля фрі, чай чи сік замінить кока-кола. Традиційний набір американських страв пропонують у Макдональдсі. Сьогодні він відкрився і у Рівному.

Продукцію для виготовлення страв постачатимуть як з України так із закордону. Для прикладу, картоплю для смаження у фритюрі везтимуть з Польщі. Молочні продукти — вітчизняні. Готова продукція не залежується, переконують працівники закладу. Адже все готується тільки після замовлення і на це йдуть лічені хвилини.

Швидкість - це не завжди якість, зазначає лікар-дієтолог міської лікарні Ірина Приходько. І додає, фаст-фуди дуже калорійні, призводять до ожиріння і містять шкідливі трансгенні жири.

Жінка радить, споживати власноруч приготовану їжу. Віддавати перевагу вареним та тушкованим продуктам. Не забувати про овочі та фрукти. А відводити душу фаст-фудами не частіше одного разу в місяць.

Рівняни також "ЗА" здоровий спосіб життя. Але втамувати свою цікавіcть, кажуть, важко. Тому поласувати МакЧікенами у Рівному таки збираються.

А у соціальних мережах в Інтернеті на запитання "Першого місцевого", як часто рівняни планують відвідувати Макдональдс, більшість відповіла що лише на свята чи у вихідні, однак, трохи менше респондентів взагалі вважають заклад злом.