Так у Рівному свій день народження не відзначав ще ніхто. Голосно, весело та емоційно сьогодні святкувало своє 15-річчя "Радіо Трек". Вони разом з гуртами "От вінта", "Чорні черешні" та "Мері" влаштували живий концерт в прямому ефірі. Співали і самі радіоведучі.

На радіо "Трек" робота аж кипить. Гурт "От Вінта" закінчує останні приготування - музиканти налаштовують інструменти. За мить вони вже грають в прямому ефірі.

Анплаггдом чи ж бо живим концертом в прямому ефірі на "Радіо Трек" святкують своє 15-тиріччя. Окрім отвєнтістів, запросили на день народження гурти "Чорні черешні" та "Мері".

Зятягнув пісню і радіоведучий Олег Нечидюк. Він на "Треку" з 1997, від початку першого ефіру на радіо. Що змінилось на радіостанції за 15 років відповідає з гумором.

А це Юля Генберг, щоправда слухачі її знають як Юлію Хеннеберг. Юна радіоведуча працює на "Треку" рік. Тепер, каже, без радіо свого життя не уявляє.

Святкували та дарували позитивний настрій своїм прихильникам на "Треку" цілий день. Натомість від слухачів отримували слова привітання та побажань подальших успіхів. Процвітання колегам по медіацеху бажає і весь колектив Першого Місцевого.