Забудьте про теплі батареї - сьогодні опалювальний сезон завершився. А от гаряча вода таки буде, щоправда, лише увечері - з 17 до 23 години. Мешканцям Північного пощастило більше - митися під теплими кранами вони, як і раніше, зможуть цілодобово. Якщо, звісно, платитимуть.

У Рівному опалювальний сезон тривав найдовше, запевнив головний тепловик міста Петро Сергійчук. Інші обласні центри від такої послуги відмовились ще кілька днів тому, через значні борги споживачів. Рівняни теж недоплатили понад 45 мільйонів гривень за послуги, 16 з них лише з початку цього року. Уже від завтра опалення в оселях рівнян не буде, зникне і гаряча вода, однак за день - два її постачання відновлять. Петро Сергійчук переконує, якщо рівняни платитимуть гаряча вода буде. Адже і опалювальний сезон комунальники завершили вдало. Адже споживачі стали менше скаржитись на якість послуги, а колектив став краще працювати. Та й чимало приємного було - зокрема нова котельня на Київській 6. І це не закінчення реформування галузі.

Рівняни також оцінили роботу тепловиків в опалювальнйи сезон. Тепловики традиційно виправдовуються - газ дорожчає, за електроенергію платити теж потрібно, усе це складові тарифу. Крім того наголошують, гаряча вода обходиться їм дорожче ніж опалення, однак без неї ще гірше.