Місія неможлива. Міська влада Рівного будує майже фантастичні плани - знайти інвестора у розпал кризи. Та ще й для об'єкту дозвілля. Чиновники планують віддати під забудову парк біля Палацу дітей та молоді. На місці занедбаного скверу має постати ціле містечко розваг - з басейном, ковзанкою та атракціонами. Та чи знайдуться ті, хто спокуситься на хащі та руїни - цікавилась Тетяна Коваль.

Чиновники вирішили подбати про благоустрій парку "Жовтневий", що біля Рівне нського Палацу дітей та молоді. Тут вони хочуть облаштувати басейни з водними атракціонами, каток з трибунами на тисячу місць, надувні гірки, автодром та стоянку для автомобілів. Перелік спортивних і дозвіллєвих об'єктів уже сформований. Попереду - затвердження проекту землеустрою.

Земельну ділянку площею майже три гектари планують надати в оренду на 50 років. Але інвестора, який будуватиме у парку, ще потрібно знайти. Влада Рівного до спорудження комплексу перш за все хоче залучити місцевих інвесторів. Але розраховує на капіталовкладення з інших областей України та й з-за кордону. Чи зацікавить когось занедбаний парк у центрі міста, покажуть результати аукціону.