За титул "Королева РДГУ-2009" цього року змагались десять студенток різних факультетів університету. Хто з дівчат виборов одразу три титули, котру визнали королевою балу – бачив Юрій Дюг.

Вже вдруге у державному гуманітарному університеті проводять конкурс краси "Королева РДГУ". За чотири місяці підготовки конкурс став не просто святом краси. Чимало часу конкурсантки приділяли і соціальним акціям.

Стартував конкурс антиСНІДівською акцією "Рука допомоги", у День святого Миколая дівчата створили справжнє свято для вихованців Тучинської школи-інтернату, навіть голодували під час вшанування пам'яті героїв Крут.

Конкурс став гарним подарунком чоловікам до Дня захисника Вітчизни. На фінальному шоу у рівненському облмуздрамтеатрі дівчата демонстрували свою красу у п’яти виходах: представлення, вихід в образах, "вулична молодь", вихід у купальниках та вечірніх сукнях.

Тим часом свою переможницю більше місяця обирали відвідувачі порталу ОGO.ua.

Цього вечора Наталія Мельничук стала ще й володаркою титулів "Міс Сексуальність" та "ІІ віце-королева РДГУ".

Володаркою титулів "Королева глядацьких симпатій" та "Міс Інтернет" стала Уляна Азарова; "І віце-королевою РДГУ" та "Міс Фото" – Анастасія Живюк.

А за результатами голосування журі титул "Королева РДГУ-2009" здобула студентка 2 курсу факультету іноземної філології Віра Кондратюк.

Для дівчат перша сходинка модельної кар’єри пройдена, далі — напружена робота над собою та конкурси обласного рівня. Адже від цього залежить, чи перевершать вони досягнення минулорічних фіналісток конкурсу.