На ринку Дикого, спілкуючись із продавцями, мер особисто просив їх не торгувати у невідведених для цього місцях. У такий спосіб міський голова розпочав новий етап боротьби з несанкціонованою торгівлею на базарах міста. Реакція торгівців була неоднозначною. Анна Яцук спостерігала.

Свій рейд ринком Дикого Володимир Хомко розпочав біля річки Устя. Багато продавців від такої несподіванки почали ховати свої товари. Інші ж чекали нагоди поспілкуватися з мером.

Володимир Хомко запевнив: несанкціонованої торгівлі в обласному центрі бути не може. Адже є достатньо вільних місць у межах ринку. Ще одним мінусом несанкціонованої торгівлі міський голова бачить забруднення річки Усті. Каже, продавці, які торгують на мості, її засмічують. Останні з цим не згодні.

Володимир Хомко відвідав і продуктову частину ринку Дикого. Міського голову обурило, чому більшість товарів - на землі. Міський голова зробив зауваження й директору ринку Олені Нездюр. Володимир Хомко пообіцяв, що всім бажаючим будуть надані торгові місця у межах ринку. Для цього він виділив місяць часу.

Продавці кажуть: якщо їх будуть гнати, то вони змушені будуть піти. Але робити цього не хочуть. Вважають, що місця, які пропонують чиновники, є завідомо збитковими.