Великий протест у Бармаках. Місцеві мешканці перекрили дорогу, щоб її відремонтували. Мовляв, обіцяли зробити полотно на вулиці Довгій, натомість, ремонтують інші вулиці. Тим часом люди потерпають, бо через погану дорогу до них не хочуть їхати ні медики, ні комунальники.

Вони стомилися від бездоріжжя біля своїх будинків і вийшли на протест. У Бармаках перекрили вулицю Довгу, щоб на ній нарешті проклали дорогу.

На реконструкцію цього полотна на вулиці Довгій та ще трьох виділили 200 тисяч гривень. Та протестуючі дивуються: чомусь дорогу на Довгій камази зі щебенем минають. Везуть його на сусідню облаштовану.

У непорозумінні люди звинувачують сільського голову. Вона ж переконує: до порядку ремонту доріг відношення немає.

Заручники бездоріжжя у заручники узяли водія.

Сільський голова до людського протесту не втручається. Каже: люди її пояснень слухати не хочуть. Кошти виділяла обласна адміністрація, відтак контроль будівництва доріг не її компетенція.

Протестуючі наполягають: за кошти передбачені на ремонт їхньої дороги хочуть відремонтувати іншу, бо там живуть заможні люди. Але від переговорів не відмовляються, чекають діалогу із сільським головою.