Стали відомими подробиці вбивства в селі Малин Млинівського району. Нагадаємо, тут від проникаючого ножового поранення помер в оселі свої матері 39-річний житель Луцька Руслан.

Чоловіка під час сварки поранила його співмешканка, 29-річна Олена. Першу медичну допомогу Руслану надала фельдшер Алла Фесок, яка мешкає неподалік. До лікарні Руслана ніхто не повіз. Через три дні після поранення він помер.

Причиною смерті медики назвали перитоніт та ендогенну інтоксикацію в результаті колото-різаної рани живота. Справою зацікавились правоохоронці, які за підозрою у нанесенні смертельної травми затримали Олену, співмешканку Руслана.

Під час допиту Олена розказала, що Руслан почав її ображати. Вона не витримала, схопилась за ніж і завдала коханому фатального удару. Цей випадок шокував Малин. Попри те, що Руслан нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, сварок між ним і Оленою ніколи не чули.

Проти Олени порушили кримінальну справу за 121 статтею Кримінального кодексу – нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті людини. А це означає, що невдовзі вона потрапить у ті місця, звідки нещодавно повернувся Руслан. Щоправда, пробуде вона там значно довше. Жінці загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.