Весільним панком з елементами еротики - так самі музиканти характеризують свій стиль - насолоджувалися цього понеділка рівненські прихильники тверезості і культури - гурту, більше знаного у народі як "ТІК". Сколихнувши український шоу-бізнес своїм незаперечним хітом про неголених Оленів, гурт продовжує впевнено крокувати до вершин музичного олімпу. Найпалкіших рівненських прихильників "ТіК" ощасливив своїм концертом у рамках "тихого" гастрольного туру. Анні Яцук пощастило не лише послухати музикантів, а й перекинутися з ними слівцем.

Так проходила репетиція музикантів групи "ТІК" перед концертом. Хлопці ретельно готувалися, аби сподобатись рівнянам, але при цьому не переставали жартувати.

На виступ групи завітало чимало людей. Квитки коштували від 35 до 120 гривень.

Довго заводити публіку музикантам не довелося. Ще під час виконання першої пісні фани групи спустились до сцени і почали танцювати. Вокаліст групи Віктор Бронюк каже, що веселитися публіці допомагають їхні суржикові пісні. Адже майже всі люди ним розмовляють.

На концерті музиканти виконали чимало нових пісень, але не обійшлося й без хітів. Пісні музиканти пишуть самі. За час існування гурту випустили вже два альбоми. Щоправда, чимало нових пісень до них ще не увійшло.

У Рівному музиканти дали сьомий концерт туру "тиХИЙ". Попереду у них - ще 30 міст України. Завершальний концерт пройде у Києві 31 березня.