Півтори тисячі молодих, красивих, сповнених натхнення вчорашніх учні отримали путівку в доросле життя. Щирі посмішки та сльози випускників, вчителів та батьків. Традиційно випускний вечір у Рівному розпочався урочистою ходою від центрального парку до майдану Незалежності.

Ще вчора вони сиділи за шкільними партами, записували домашнє завдання у щоденник. А сьогодні вже випускники - усміхнені та святково вбрані. Жалкують лиш про одне, що випускний занадто короткий.

Дівчата демонструють зачіски, хизуються сукнями. Тут вони найрізноманітніші, є і коктейльні, і вечірні, і "маленька чорна сукня" в стилі Коко Шанель. Випускниці просто вражають оригінальністю стилів, а деякі і епатажністю.

Для хлопців же притаманний в основному класичний стиль. Вирізняються з-поміж інших колишні острозькі ліцеїсти. Зізнаються, приїхали до Рівного аби відсвяткувати випускний з дівчатами, в їхньому ліцеї військового профілю панянки не вчаться. Парубки кажуть, сьогодні в них починається нове життя.

Урочистою ходою вже колишні школярі традиційно пройшли Соборною. На майдані Незалежності і розпочалось святкування. Привітати випускників завітали міські та обласні чиновники.

Тим часом батьки ледве стримують емоції.

Не може встояти перед хвилюванням і зірковий татусь, фронтмен гурту "От вінта" Юрко Журавель. Сьогодні його донечка теж прощається зі школою.

Та куди ж без хвилювання. Адже вчорашні школярі вступають у нове, ще поки невідоме, однак сповнене подіями життя.