Благодійний марафон "З вірою в майбутнє" набуває міжнародного статусу. У черговий день акції рівнян потішили своїми виступами французькі гості. На сцені Палацу французи виступали і раніше, адже з камерним хором "Аве Марія" товаришують вже багато років.

Півсотні дітей з французького міста Сен Назер знову приїхали у Рівне . Цьогоріч потрапили на заходи благодійного марафону. Керівник хору та оркестру коледжу "Жан Мулен", розповідає благодійність це хороша справа, у них на батьківщині вони також долучаються до різноманітних благодійних акцій.

Юні французи живуть в рівненських сім'ях. Гостинні рівняни кажуть діти справді талановиті, та й дружба між рівненськими та французькими сім'ями вже триває роками. Тому не задумуючись прийшли послухати виступ французьких дітей.

У спільному концерті з французькими гостями виступають і вихованці палацу . Керівник духового оркестру Анатолій Мазурок розповідає - цікаво послухати гостей, оцінити їх професійний рівень, а також дізнатися про методику навчання. Водночас, пригадує, як самі готувалися до виступу, аби показати себе на високому рівні.

Зала повна відвідувачів, і французи таки вразили і потішили українських глядачів віртуозним виконанням творів.