В Рівному стартує Благодійний Марафон "З вірою в майбутнє". Організовує його вже у сімнадцяте рівненський Палац дітей та молоді. Цьогоріч обіцяють традиційно порадувати численними концертами, виставами та аукціонами. До благодійності вихованці ПДМу закликатимуть рівнян рекламними флеш-мобами. Кому цьогоріч підуть отримані від марафону кошти, знає Анна Махно.

Настя Турчин вихованка Школи східних єдиноборств Палацу дітей та молоді. Минулоріч дівчина стала чемпіонкою Європи з дзюдо. Нині Настя одна з двох головних учасників Благодійного Марафону "З вірою в майбутнє - 2012". Їй передадуть частину заробленого. Та дівчина планує віддати гроші тим, хто їх потребує більше.

Ще один учасник марафону - Сергій Дорош. Парубок вже 10 років навчається в школі сучасної хореографії Палацу. Організатори кажуть, з-поміж інших вихованців ПДМу цих двох обрали тому, що саме вони найбільше потребують соціальної підтримки. Окрім Насті та Сергія, допомогу отримають ще троє вихованців реабілітаційного центру "Особлива дитина".

Ще частину грошей передадуть дитячому онкогематологічному відділенню обласної лікарні та організації захисту тварин. До благодійності закликають і спонсорів.

Тож основну суму планують зібрати з продажу квитків. Коштуватимуть вони від 10 до 40 гривень. А подивитися за ці гроші буде на що, запевняють організатори - тисячі вихованців ПДМу танцюватимуть, співатимуть, гратимуть у виставах, демонструватимуть фотовиставки. Долучаться до марафону і гості з-за кордону. Сам захід анонсуватимуть флеш-мобами.

Стартує Благодійний Марафон "З вірою в майбутнє-2012" 23 квітня.