За два-три роки дороги Рівненщини буде не впізнати - кажуть шляховики. На державні магістралі чекає капітальна реконструкція. Доїде техніка і до сільських доріг. Однак - усе це лише за двох умов: якщо Державний бюджет буде щедрим на гроші, а природа - на гарну погоду - додають в автодорі.

Понад дев'яносто мільйонів гривень - така ціна відремонтованих цього року доріг Рівне нщини. За ці гроші шляховики планують полагодити сотню кілометрів доріг. Чекають коштів і зі спеціального Президентського фонду. Глава держави заявив, що готовий мільйонами боротися з бездоріжжям на селі. Але це поки у планах.

Поки ж шляховики використовують погожі дні, аби залатати дороги Рівне нщини після зими. На трасі Київ-Чоп - ямковий ремонт. Якщо пощастить з погодою, латки простоять до наступного сезону - кажуть в автодорі. І додають - уже наступного року за повну реконструкцію цієї магістралі можуть взятися турки. Капремонт чекає і на дорогу Рівне -Луцьк.

Тим часом в державтоінспекції збирають статистику аварій, які трапилися на нерівних шляхах Рівне нщини.

В автодорі ж виправдовуються. Ремонтувати дороги вчасно та якісно їм не дозволяє погода. Дощ - їхній головний ворог. Тож - кажуть чим більше буде ясних днів - тим менше стане вибоїн.