Всиновив, а квартиру продав. Мешканець Волинської області прихистив сироту, а потім реалізував житло дитини в Квасилові. 9-річний хлопчина не витримав і втік, але не має де жити. Хто дозволив продати квартиру та куди дивилася опікунська рада — з'ясовував Ігор Шумик.

Зараз йому 18, лише закінчив школу. 9 років тому померла його бабуся, а матір позбавили батьківських прав. Хлопця всиновив чоловік з Волинської області. Він лише три роки прожив в опікуна. За цей час той встиг продати квартиру Петра.

Хлопцеві залишив 14 тисяч гривень в банку. Вартість квартири і причини продажу не знає ніхто. Як і те, чому так вчинив опікун. Ні документів на опіку, ні купівлі-продажу квартири у хлопця та спеціальних служб немає.

Зараз у колишній квартирі Петра мешкає бабця, кажуть сусіди. Крізь двері вона не надто багатослівна.

Селищний голова Квасилова спробував поцікавитися в опікуна, чому той залишив хлопця без даху над головою. Але марно. Відмовився всиновитель спілкуватися і з журналістами "Рівне 1". Каже, хотів, аби у хлопця були гроші, коли підросте.

Нині Петро живе у сусідки. Планує знайти роботу. На опікуна не дуже-то й сердиться, проте від власної оселі не відмовився б. Тим часом керівництво Квасилова вже готує звернення в обласну прокуратуру.