Святий Валентин по-рівненськи. Молодь роздавала презервативи, пропонувала дружбу та цілувалася. Найдовший поцілунок тривав понад чотири години. Які ще рекорди ставили у День всіх закоханих — бачили наші кореспонденти.

Дружба, кохання, інтим — з таких пропозицій розпочалося святкування Дня Валентина у Рівному. На центральному майдані організатори пропонували причепити на одяг листівки різного кольору. Від такого рівняни у захваті, але найперше обирають дружбу, яка у кожного різна.

А ще роздавали презервативи, їх Рівне нщині дали американці. Біля пам’ятника княгині Марії Рівне нській-Несвицькій молодь змагалася в найдовшому поцілунку. До десятка пар кілька годин мучили одне одного на холоді.

4 години 12 хвилин — стільки тривав найдовший поцілунок. Переможці у подарунок отримали білизну. Долучилися до організації і канадські волонтери. Розповідають: святого Валентина святкують усюди. І майже однаково...

Вже під вечір закохані зібралися на центральній площі міста. Із собою вони принесли свічки — символ своїх почуттів. За півгодини виклали палючі серця. Переконують: ані мокрий сніг, ані холод не завада справжньому коханню!