Фестиваль краси "Перлинка Рівного-2012" стартував. Юні красуні віком від 4 до 15 років вже пройшли кастинг. Сотня дівчаток демонстрували журі свої здібності. Судді обрали найкращих і вже готові з ними працювати. Цьогоріч у конкурсі є зміни - вікових категорій буде більше.

Галина Кухтій сьогодні на кастинг привела двох донечок. Каже минулоріч участь у фестивалі "Перлинка Рівного" брала лише старша Ліда, а нині вони двоє дефілюють і демонструють власні таланти. Відтак мама хвилюється за обох красунечок.

Батьки переконані у таких проектах малеча внутрішньо зростає, набирається впевненості у собі, та відкривається світу. Та й де, як не на сцені показати таланти та здібності юних принцес.

Під час підготовки до фестивалю учасниці проходять справжню школу. Адже вони вчаться гарно поводитись на сцені, працюють над концертними виступами, та відшуковуть власні родзинки. Організатори запевняють усі дівчатка які прийшли на кастинг надзвичайно талановиті, тому для участі у конкурсі відібрали тридцять п'ять учасниць у п'яти вікових групах. Вперше на сцену вийдуть підлітки від 12 до 15 років. На нових перлинок чекатимуть і нові сюрпризи.

Фінал проекту організатори дійства планують на початок червня до дня захисту дітей. На літній естраді парку усі учасниці Перлинки постануть перед глядачами у всій красі.