Те, що вміють не тільки лікувати, а й готувати, доводять уже десяток років. Солодким, смаженим, печеним, із кремом і майонезом здоров'ю пацієнтів не шкодять - з'їдають усе самі.

Вже десять років у Корецькій Центральній лікарні жінки демонструють власні кулінарні таланти. Кажуть, на роботі вони звичайні лікарі та медсестри і лише напередодні свят можуть оцінити таланти своїх колег. До виставки кулінарних і кондитерських виробів щороку долучається більше охочих.

Цьогоріч свої кулінарні фантазії представили 16 відділень Корецької райлікарні. До виставки готувались ретельно, за два тижні. Меню складали разом, та так щоб колеги "не пронюхали".

Медики розповідають, страви на столах не повторюються, тому й обрати найкращу не можливо. Тут є все - салати, закуски, пампушки, солодощі, короваї, та торти. Щороку фантазія медиків вражає їх самих. Адже чимало страв набули медичного змісту. Травматологічне відділення, красуні медсестри, пункт обігріву. Головні гості свята, — чоловіки, наголошують, прийшли не лише оцінити кулінарні таланти, а й привітати прекрасних панянок.

Після споглядання оригінальних страв, медиків-жінок привітали квітами та скромними подарунками. Анатолій Юхименко переконаний жінок потрібно оберігати та цінувати не лише напередодні свята. Тому своїх найрідніших привітає і здивує своїми власними кулінарними здібностями.