Утім, не всі готові з цим миритися. Дехто самовільно розширює собі житлову площу, наражаючись на невдоволення сусідів і цікавість журналістів. Зокрема, Тетяни Коваль, яка намагалась з'ясувати, хто відповідатиме за свавілля.

Мешканці гуртожитку на Льонокомбінатівській, 15 обурюються спробі сусіда привласнити загальну площу у холі. Розповідають: уже цеглу та цемент привіз, от-от мали розпочатися роботи. Ця спроба добудуватися тут не єдина. У гуртожитку уже існує 16 добудов.

Сам ініціатор будівництва Юрій відмовився від коментарів на камеру. Послалася на відпустку й комендант гуртожитку. Злякалися камери начальник дільниці та заступник директора ВАТ "Рівне льон". У Регіональному відділенні Фонду держмайна України в Рівне нській області розповіли: гуртожиток знаходиться у державній власності. Будь-які перебудови у ньому можна проводити за дозволом Регіонального відділення ФДМУ та Міністерства промислової політики.

Підприємливого мешканця гуртожитку, попросили вивести цеглу та цемент. Якщо відмовиться - повідомлять правоохоронні органи.