Так боротися з неплатниками вирішили у "Рівнеенерго". Комунальники апелюють: це населення не платить за квартири, а тому й гасити борги немає чим. Утім, енергетиків такі аргументи не переконали. Світло в кінці тунелю шукала Ірина Ничипорук.

Без світла та з непрацюючими ліфтами можуть залишитися мешканці будинків, які обслуговують п’ять ЖКП Рівного. Піти на такий радикальний крок обіцяють у ЗАТ "Ей-І-Ес Рівне енерго". Так енергетики хочуть змусити ЖКП "Галицьке", "Перспективне", "Центральне", "Покровське" та "Паркове" повернути 200 тисяч гривень боргу.

Керівники ЖКП борги визнають. Кажуть, що не платять, бо мешканці квартир нехтують квартплатою. А от у "Покровському" та "Парковому" переконують: боргу перед електриками практично немає, він — паперова невідповідність.

На захист комунальників стала й міська влада. Питання обіцяють вирішити. Мовляв, борг за світло — це не найбільша проблема.

Тим часом відключення не забарилися. Уже сьогодні світло згасло на сходових клітках у трьох під’їздах ЖКП "Перспективне”. Якщо ж мешканці не сплачуватимуть, не буде його й у квартирах.