Обласний академічний театр ляльок знову запрошує до себе глядачів. Останнім часом актори працювали на виїздах, бо сцену закрили на ремонт. Його планували ще із 79-го року і нарешті мрія здійснилася. Оновлення на цьому не завершилися, відбулися ще й зміни у розкладі вистав. Їх перенесли із 12-ї на 11-ту годину. І подорожчали квитки: у суботу вистава обійдеться у 12 гривень, в неділю — 10.

Тепер вона така, якою бути повинна, — тішиться директор театру ляльок. Сцена стала не тільки міцнішою, вона ще й побільшала на півтора метра. А ще місяць тому на сцені танцювали боязко, бо її планшет прогинався.

На ремонт сцени витратили 100 тисяч гривень. Дошки із розібраного планшету, пустять на декорації. Нині у репертуарі театру — 40 вистав. Щоб їх переглянути, від завтра, 18-го лютого до театру слід приходити на годину раніше, ніж до цього. Вистава у суботу та ранкова у неділю розпочинатиметься в 11-тій годині. Початок другої вистави у неділю змістили на 13-ту годину.

Також для зручності своїх маленьких глядачів у залі замінили стільці. Їх виготовили на фабриці у Львові спеціально Рівне нському театру ляльок. Таке оновлення коштувало 200 тисяч гривень. Але тепер на стільцях зручно сидіти і дорослим, і малим.

То ж у суботу на 11-ту школярів запрошують на "Козу-дерезу", а у неділю дошкільнятам в 11-й покажуть зимову казку "Сніговички та сонечко", а в 13-й розпочнеться вистава "Кому потрібен сніговик".