Рівняни баскетболістки у фіналі. Вихованки клубу "Сузір'я", які представляють нашу область на IV-ий Всеукраїнських шкільних спортивних іграх, перемогли у трьох відбіркових матчах групового турніру та здобули путівку на фінальні змагання.

Шкільні збірні команди з п'яти областей України приїхали до Рівного, щоб визначити дві найкращі дівочі баскетбольні команди, які будуть представляти захід країни у фінальних змаганнях. Для баскетболісток рівненського клубу "Сузір'я" така честь випала вперше, бо всеукраїнські шкільні спортивні ігри проходять один раз на чотири роки.

На четвертій всеукраїнській спартакіаді відбудуться змагання у вісімнадцяти видах спорту. Наша область буде представлена у тринадцяти. БК "Сузір'я" один з основних претендентів на перемогу від Рівне нщини.

Зональні змагання з баскетболу - перший вид програми у спартакіаді. Фінал баскетбольної першості пройде з двадцять другого лютого у Запоріжжі. Суперницями юних рівнянок стануть команди із семи областей України, які посіли перші два місця у своїх підгрупах.