Активно відпочивати рівняни полюбляють не лише влітку, а й у люті морози. У багатьох є свій власний рецепт зимових розваг. Наважитись на сміливий крок і підкорити нові вершини можуть не всі. Про зимові розваги та захоплення наших глядачів дізнавались наші кореспонденти.

Наша колега Тетяна Коваль цьогоріч наважилась на сміливий крок . У засніжених Карпатах на лижі стала вперше, вчилася не довго, втім ефективно. Розповідає - сміливим підкоряються усі вершини, тому вже сумує за гірками, та й не проти знову повернутися за новою порцією адреналіну. І впевненно дає настанови тим хто лише мріє про катання на лижах.

Українські Карпати

Що не село, містечко – усюди гірськолижний курорт. Ціни коливаються. Відпочинок на три дні обійдеться від 1500 грн. Проживання у приватних садибах від 80 грн. за день, спорядження – лижі, взуття, шлем, палиці – від 60 грн. Необхідно мати лижний костюм. Підйомники від 200 грн. за день.

Польські Татри

Саме в Татрах розміщені основні гірськолижні курорти Польщі: Закопане, Шклярська Поремба, Криниця Гурська, Північна Здруй, Устжики Дольне, Шавніца, Щирк. Взимку ці курорти наповнюються тисячами бажаючих відпочити. Завдяки розвиненій інфраструктурі та якісному сервісу усі міста ніколи не відчувають нестачу в туристах. За відпочинок у Польщі викладете від 340 Євро.

Маєте більше грошей, часу та бажання – тоді вирушайте до Австрії, Болгарії, Словаччини, чи Італії.

Хочете відпочити не покидаючи Рівного – тоді на вас чекають засніжені Бармаки. Дешево, весело, близько. Підйомники – відсутні, усе інше за власний рахунок.

Активний зимовий відпочинок полюбляє і фронтмен гурту "От Вінта" - Юрко Журавель. З поміж улюблених називає катання на лижах та ковзанах, щоправда нині часу для відпочинку бракує.

Юрко розповідає корисно також погрітися в сауні, і на мороз в ополонку стрибнути. Такий відпочинок не потребує особливої підготовки та багато часу.

Полювання

Кататися на лижах, та погрітися у бані, для тележурналіста Олександра Курсика – звична справа. Та й друзі, каже завжди не проти відпочити разом. Нині Олександр справжню насолоду отримує від полювання.

Полювання - дороге задоволення. Однак окремі чоловіки своє життя без такого захоплення не уявляють. Аби вполювати звіра не шкодують ні грошей, ні вільного часу. Уважно стежать і за сезоном полювання, аби не стати браконьєром.

Зимова рибалка Інший чоловічий відпочинок - рибалка. У морозну погоду рибаки одразу виходять на вкриті кригою водойми і сидять там годинами, тихо спілкуючись з рибками в ополонці. Нагадують, головне вчасно піти грітися, аби не замерзнути. У Рівному рибалять на Басівкутському озері. Там і друзі, і суперники, і просто однодумці. Дружина не заважає, а терпляче чекає з рибою, чи без неї.

Приємного та веселого відпочинку бажаємо і вам. Вимикайте техніку, одягайтесь тепліше, залишайте теплу домівку, і мерщій у дорогу.