Дівчина була однією із 19-ти пасажирів мікроавтобусу, яким віряни поверталися із цілющого ждерела на Буковині до Рівного. Нагадаємо, 19 січня на під'їзді до обласного центру маршрутка виїхала на зустрічну, просто під колеса вантажівці. Врезультаті зіткнення 7-ро вірян загинули на місці, ще двоє за декілька годин померли у лікарні.

Близько 17-ї години у суботу нестало ще однієї пасажирки мікроавтобусу, який на Водохреще потрапив у жахливу ДТП на під'їзді до Рівного. Попри старання медиків врятувати життя 15-річної Зінаїди їм не вдалося. Серце дівчинки не витримало й зупинилося. При зіткненні вона отримала складні травми в області тазу, забій легень та черепно-мозкову травму.

У реанімації у важкому, але у стабільному стані, залишається ще один постраждалий у ДТП, — 10-річний Віталик. Хлопцю зробили три операції. Наразі лікарі бачать позитивну динаміку. Юний пацієнт активно спілкується жестами. Розмовляти йому заважає трубка у горлі. Декілька днів він уже по трохи їсть молочні каші та п'є узвар. А ще читає казки й пише.

Окрім Віталика, у лікарні ще залишається 15-річна дівчина у нейрохірургії та 26-річна жінка у травматології.

Решту, 4-ро госпіталізованих, виписали додому минулого тижня. Тим часом, правоохоронці продовжують з'ясовувати причини ДТП, яка відібрала життя 10-х людей та ще сімох вклала на лікарняні ліжка.

Щоб назвати остаточну причину жахливої ДТП правоохоронці відповідно до законодавста мають два місяці. Протягом цього часу водій мікравтобусу залишатиметься у СІЗО.

Сюжети по цій темі:

Правоохоронці продовжують розслідувати кримінальну справу, порушену за фактом ДТП, яке трапилось минулого четверга поблизу Рівного

Водія маршрутки, дев’ять пасажирів якої загинули в аварії минулого тижня - арештували

За життя підлітків, які найбільше постраждали у ДТП 19 січня, продовжують боротися реаніматологи

Смертельний рейс [відео + коментарі]

Жахлива аварія поблизу Рівного. ДАІ повідомила дані про загиблих і постраждалих. (Оновлено)