Школа для інсультологів. Такий проєкт стартував у Рівному. Тут навчають молодих лікарів, які займаються лікуванням гострого мозкового інсульту. На Рівненщині проєкт проводять вперше. До школи молодих інсультологів відібрали 26 учасників зі всієї України. Більше, далі у сюжеті.

Лікар-невропатолог Олена Марченко приїхала з Вознесенська. Там жінка працює в місцевій лікарні. У Рівному бере участь у школі молодих інсультологів.

Школа молодих інсультологів - це проєкт, який має на меті навчити медиків лікування інсульту. Рівненські лікарі діляться з учасниками багаторічним досвідом роботи у цій сфері медицини.

Взяти участь у проєкті могли не всі. Проводився спеціальний відбір учасників. Найбільшу увагу звертали на мотиваційний лист. Після навчання, молоді лікарі отримують сертифікати.

Організували школу молодого інсультолога Українське товариство інсультної медицини. Розпочали проєкт два роки тому. На Рівненщині проводять вперше.

Загалом на участь в проєкті було подано 90 заявок, відібрали 26 молодих лікарів з 16 областей України. Проходитимуть заняття 5 днів.

Читайте також: У Рівненському районі на залізничних коліях загинув 64-річний чоловік