Навчають студентів енергоефективності. У Рівному в НУВГП відбувся круглий стіл. Тут обговорили питання навчання студентів новій сфері діяльності. А саме енергоефективності. Відбувся захід в рамках проєкту Net Zero Cities. За ним Рівне до 2050 року має вийти на нульові викиди вуглецю. Подробиці - далі.

Велика енергетична криза. У Рівному зібрали круглий стіл. Тут обговорювали питання навчання фахівців з енергоефективності. Володимир Довбенко веде цей курс в університеті. Каже, нині це надзвичайно важливо та актуально.

Владислав вже пройшов курс по енергоефективності. Студенту він сподобався. Каже, ці знання допоможуть в роботі.

Впровадили курс з енергоефективності в Національному університеті водного господарства. Вони партнери міськради в проєкті Net Zero.

Також в університеті проводили навчання голів ОСББ по енергоефективним заходам. Проректор Валерій Сорока каже, потрібно популяризувати цей напрямок серед мас.

Навчання з енергоефективності - це частина проєкту Net Zero. Програма передбачає зменшення викидів вуглецю до нуля. Відбутися це має до 2050 року. І аби це вдалося й потрібні фахівці у цьому напрямку.

Нагадаємо, Рівне стало одним з 50 міст Європи, яким вдалося доєднатися до проєкту Net Zero. До слова, таких круглих столів має відбутися близько 30.