Зберегти ще ненароджене життя закликають учасники акції "Рух за життя". В пологовому будинку №2 відбувся молебень за спасіння дітей, які знаходяться у лонах матерів. Щорічно за офіційною статистикою на Рівненщині аборти роблять понад три тисячі жінок. Хоча насправді ця цифра вдвічі більша, запевняють організатори акції.

За повірям в свято Благовіщення вагітні жінки молять Бога за здоровя їхніх майбутніх дітей. А ті, що вчинили гріх дітовбивства, просять прощення в Господа, розповідають священники.

Організатори акції "Рух за життя" переконують, дитина від моменту зачаття - вже свідома людина. Відтак, позбавити її житття - все рівно що вбити дорослу людину

На Рівне нщині щороку позбавляються небажаної вагітності понад три тисячі жінок. Це тільки офіційна статистика з пологових будинків. В Україні за неофіційними даними жертвами аборту стає близько півміліона ненароджених дітей.

Організатори розповідають, кількість абортів за останні роки в Україні зменшилась. Хоча порівняно з іншими країнами статистика все ж висока. Активісти "Руху за життя" зняли ролик, в якому закликають жінок - зберегти ненародженій дитині життя.