В такий спосіб комунальне підприємство стимулює своїх клієнтів вже четвертий рік. Раніше дарували потрібні у господарстві речі - на кшталт каструль або міксерів, цьогоріч вручили грошові сертифікати на оплату своїх таки послуг.

У актовій залі ЖКП "Західне" зібрались сумлінні платники за квартиру. Перед розіграшем сертифікатів представники міської влади розповідають як співпрацюють житлово-комунальні підприємства з громадянами в інших містах.

Після вступного слова спонсорів, розпочинають лотерею. Одним з 15 щасливих власників сертифікату на 120 гривень став Олексій Тиричук. Протягом року чоловік регулярно сплачував квартплату до 20 числа.

З 4 сотень учасників, сертифікати на квартплату отримали 45 сумлінних платників. Не сумують і ті, хто не виграв, їм дістались солодкі подарунки.

Такі розіграші ЖКП "Західне" проводить вже четвертий рік поспіль. Чи проводитимуть подібні лотереї в наступному році - залежить від фінансової ситуації, додає Микола Тарасюк. Та все ж закликає рівнян вчасно сплачувати квартплату.