Олександра Васильєва (№3) обожнює швидкість та шоколад. Конкурсантка закінчила модельне агентство “Панна”, вона активна, життєрадісна і завжди досягає своєї мети. Захоплюється політикою, танцями, вивченням іноземних мов та автомобілями, гонками. Олександрі імпонує вислів Коко Шанель “Все в моїх руках, тому їх не можна опускати”.

Дев’ятнадцятирічна Саша навчається у Рівне нському державному гуманітарному університеті на політолога. Зріст: 176 см, вага: 52 кг, параметри: 88-61-88. Улюблені кольори: білий, чорний та золотий. Улюблені страви: борщ та вареники. Олександра вважає, що ідеалів не існує. Тому для дівчини головне, щоб чоловік був розумним, надійним, кмітливим та з хорошим почуттям гумору.

— Чому ти вирішила взяти участь у кастингу конкурсу “Міс Рівне нщини”? — Я займаюся модельним бізнесом, і для мене це досить цікаво. Я дуже хотіла пройти до фіналу і, звичайно, хочеться перемогти. Також участь у конкурсі дає мені можливість самовдосконалитися. Я дуже зраділа, коли дізналася, що пройшла до фіналу, і це додало мені впевненості в собі. Після цього я не так стала задумуватися про перемогу, як про те, що увійшла в число шістнадцяти найкрасивіших дівчат Рівне нщини. — В яких конкурсах краси ти вже брала участь? — Я була учасницею конкурсів “Міс Західна Україна”, “Королева РДГУ”, де здобула титул “Перша віце-міс”, брала участь у “Перлині Рівного”, де також пройшла у фінал, але з певних причин змушена була відмовитися продовжувати далі. — На що ти готова заради перемоги? — Можна сказати, що я готова на все в міру розумного. Тобто я не буду робити ніяких пакостей конкурсанткам і буду добиватися всього своїми силами та своєю вродою. — Що цікавого можеш згадати про свої дитячі роки? — У дитинстві, коли мене запитували, як мене звати, я акцентувала, що я дівчинка Саша і дещо комплексувала з цього приводу. Також у мене була зачіска “високий хвостик”, і коли мене запитували, як називається моя зачіска, я відповідала: останній писк моди. Тобто вже у дитинстві я була модницею. — Ким ти мріяла стати в дитинстві? — Я мріяла стати президентом. — Чи відчуваєш відповідальність за те, що представляєш Рівне на конкурсі? — Звичайно, адже я патріотка і дуже переживаю, як за Україну, так і за Рівне . І в майбутньому взагалі хочу бути мером міста. Хочеться якнайкраще представити своє місто. Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). Титул “Міс “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS-голосів.

Голосування Всі учасниці