Олена Власюк (№5) займається українськими танцями, любить слухати музику. Участь у конкурсі бере тому, що їй дуже подобається сцена та виступати на ній. Учасниця вважає: для того, щоб досягнути мети, треба перш за все поставити її і сміливо йти по сходинках, незважаючи ні на що.

П’ятнадцятирічна Олена навчається в 9 класі Здолбунівської школи №1. Зріст: 176 м, вага: 62 кг, параметри: 86-63-91. Улюблені кольори: білий, блакитний та рожевий. Улюблена страва: торт. Олена вважає, що ідеалів не існує, і тому вона цінує у чоловіках скромність, вихованість, порядність та працелюбність.

— Як ти оцінювала свої шанси потрапити у фінал? — Я про це не думала, вважала — як буде, так і буде. Спочатку не хотіла брати участь у цьому конкурсі, і тому, коли дізналася, що пройшла до фіналу, одночасно і зраділа, і засмутилася. — Чи займалася ти модельною кар’єрою? — Я закінчила модельне агентство “Панна”, але модельною кар’єрою не займалася. Зараз я готова докладати всі зусилля для того, щоб увійти до числа переможниць, поступитися тими чи іншими речами, схуднути. На більше поки що не доводилося йти. — Ти наймолодша учасниця конкурсу, як ти вважаєш, це перевага чи недолік на шляху до перемоги? — Скоріше це недолік, адже інші дівчата мають більше досвіду і краще підготовлені. — Що цікавого можеш згадати про свої дитячі роки? — У мене було звичайне дитинство, тому нічого особливого я про нього сказати не можу. Любила ходити на танці, у школу, проводити час з друзями та рідними. Я в дитинстві дуже часто змінювала прихильність до тієї чи іншої професії. Спочатку хотіла стати стюардесою, потім — офіціанткою.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). Титул “Міс “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS-голосів.

Голосування Всі учасниці