Її створять на базі четвертої школи. Там власні зірки вже зробили найкращі учні закладу в рамках шкільного проекту "Ми - унікальні". Його частиною є також родинні змагання "Сімейні перегони".

Батьки дев'ятикласника Сергія Опольського - вчителі. Саме вони, вважає хлопець, допомогли йому вже досягнути значних успіхів у житті.

Так охарактеризував себе дев'ятикласник на своїй зірці. Поки вішає її стіну, а вже скоро вона буде частиною шкільної зіркової алеї. А от шестикласник Роман Тележинський незважаючи на свою юність, вже мріє далеко не про дитячі речі.

Поки одні учні пишаються своїми здобутками, наймолодші школярі разом з батьками демонструють свою фізичну вправність. Змагання "Сімейні перегони" проходять не даремно у навчальному закладі. Адже він позиціонує себе як школу Здоров'я.

А батьки й справді активно долучаються до активного життя своїх дітей. Вміють учні 4-ї школи і презентувати свої учнівські колективи.

Проходять ці заходи у навчальному закладі у рамках проекту "Ми - унікальні". Проект у школі діятиме й надалі. Керівництво закладу планує його розширити і поділитися досвідом з іншими школами.