Під час перебування на Рівненщині перша леді відвідала ЦНАП обласного центру. За словами Олени Зеленської, тут є безбар’єрність в усіх її проявах.

Під час перебування на Рівненщині перша леді відвідала ЦНАП обласного центру. За словами Олени Зеленської, тут є безбар’єрність в усіх її проявах.

«Рівненський ЦНАП – це безбар?єрний простір і людиноцентричний підхід до надання послуг. Переконалася в цьому під час візиту до установи в межах поїздки по регіону. Добре, що такі місця вже є. Треба, щоб таким став кожен публічний простір. Щоб не дивуватися зручності, а сприймати її як належне та як єдине правильне рішення», - каже Олена Зеленська.

До приміщення зручно дістатися на кріслі колісному. Інформацію можна прочитати шрифтом Брайля або переглянути жестовою мовою. Тут є вай-фай та електронна черга. Безбар’єрність тут продовжується і в послугах.

За словами начальника Рівненської ОВА Олександр Коваль, рівненський ЦНАП став одним з перших в Україні, де почали використовувати для ідентифікації цифрові документи у застосунку «Дія».

«Інша актуальна послуга, яку вони надають - адмінсервіс «Ветеран» для захисників та їхніх родин. ЦНАП облаштував роботу відповідно до усіх напрямів безбар’єрності – фізичного, інформаційного, цифрового, суспільного, освітнього та економічного. Перетворити усю Рівненщину на середовище без бар’єрів – наша амбітна мета», - зазначає Олександр Коваль.

Про це повідомила пресслужба Рівненської ОВА.

Читайте також: Дружина Президента на Рівненщині: де була та що говорила? (ВІДЕО)