"Я поверну собі своє життя обіцяю..." - це один з віршів рівнянина Максима Кривцова, який загинув 7 січня боронячи Україну. Патріот, поет, фотограф і багатогранна особистість - таким запам'ятають Максима Кривцова українці. Сьогодні, 10 квітня, у Рівному провели вечір пам'яті кулеметника. Був там і наш Павло Невесенко.

За два дні до своєї загибелі Максим Кривцов у фейсбуці опублікував вірш. Багато, хто вважає його пророчим, а після смерті військового з позивним Далі, його поезію розбирають на цитати.

У 2023 році вийшла у світ перша збірка віршів Максима Кривцова "Вірші з бійниці". Цю книгу визнали однією з найкращих в Україні. Батько героя Олександр розповідає, кожен ранок перечитує поезію з цієї книги. А на вечорі пам'яті присвяченому його сину співає деякі з віршів Максима Кривцова.

Максим Кривцов брав участь у Революції гідності. 2014 року добровольцем пішов служити в АТО в лавах "Правого сектору". Потім у 2016-2019 роках він служив у Нацгвардії. Взяв собі позивний "Далі". Деякий час працював у центрі реабілітації та адаптації ветеранів АТО та ООС. Був ментором у дитячих таборах.

Патріот, захисник, поет та фотограф. Максим без перебільшення асоціюється з таким поняттям як цвіт нації. Його батько припускає, можливо це через те, що намагалися сина виховувати в любові, завжди підтримували у всіх його починаннях.

А ще Максим Кривцов дуже любив котів. Про це красномовно говорить відео з мережі інтернет.

Багатогранна та неординарна особистість, справжній філософ. Так про Максима Кривцова розповідають його знайомі. Він хотів кращого життя для України, тому й став на захист Батьківщини ще у 2014 році. На жаль у 2024 - його життя обірвалося. Втім, його ідеї й поезія житимуть вічно.

Читайте також: Дружина Президента на Рівненщині: де була та що говорила? (ВІДЕО)