Рівненські чиновники вийшли на вулиці з мітлами та граблями. Сьогодні прибирали місто від сміття. Толока традиційно відбувається напередодні Великодня в усіх мікрорайонах Рівного. Хто робочий кабінет змінив сьогодні на прибирання, бачив Ілля Томашевський.

Дмитро Дякевич працівник департаменту соціальної політики. Сьогодні замість звичного робочого дня чоловік разом із колегами приєдналися до толоки, аби прибрати місто від сміття.

Прибирання організували на 17 локаціях міста. У тресті зеленого господарства кажуть, ділянка вздовж річки Устя одна з найзабрудненіших.

Долучилися до загальноміського прибирання близько 3 сотень держслужбовців. Та крім цього, керівництво міста закликає і мешканців Рівного до Великодня прибрати свої подвір'я.

Зібране сміття комунальники вивезли на сміттєвий полігон.

Та окрім сміття, рівняни звертають увагу на погану дорогу у гідропарку поблизу Усті.

У міській раді на це зауваження кажуть, що ця земля належить ринку, тому саме і власники мають займатися цим питанням. Однак через неодноразові скарги з цього приводу, швидше за все договір із власниками ринку розірвуть, аби самостійно навести тут лад. До слова, толока відбулася лише разово. Її проводили у Рівному та Квасилові.

Читайте також: Стріляв у поліцейського: на Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника