До восьми років за ґратами може загрожувати жителю Сарненського району за побиття пенсіонерки. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

Жительку Клесова із закривавленою головою за місцем проживання вчора, дев’ятого квітня, виявила сусідка. Жінка одразу ж викликала швидку та поліцію.

Слідчо-оперативна група Сарненського РВП встановила, що восьмого квітня до 66-річної жінки додому прийшов допомогти по господарству 42-річний односелець.

Потому вирішили повечеряти. Під час розпивання спиртного між пенсіонеркою та чоловіком виник конфлікт: останній схопив металеву палицю, за допомогою якої жінка пересувалась та наніс нею декілька ударів по голові господині. Та втратила свідомість, а молодик пішов додому.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Поліцейські виявили 42-річного чоловіка за місцем проживання. Останній зізнався у скоєному, втім зазначив, що не бажав таких серйозних наслідків, - кажуть в поліції.

У рамках кримінального провадження вирішується питання про повідомлення 42-річному жителю селища Клесів про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відомо, що чоловік потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Рівному придбали ще 200 розвідувальних дронів для ЗСУ