Не міг стояти осторонь коли в країні війна. Рівне попрощалося із 48-річним військовим Володимиром Легким. Чоловік у січні минулого року став на захист своєї країни. На жаль, у боях на Харківщині загинув. Більше про Героя, далі у сюжеті.

Став на захист своєї країни у січні минулого року і Володимир Легкий. Служив на передових позиціях Дніпропетровщини, Донеччини та Харківщини.

Хоч народився Володимир в Калінінградській області все дитинство та юність провів у місті Рівне. Навчався у 12 школі. Потому закінчив Українську державну академію водного господарства за спеціальністю “Інженер-будівельник”. Далі проходив військову службу в Збройних силах України. А після армії одружився. Разом із дружиною виховував доньку.

Володимир з дитинства був наставником для свого меншого брата. Опісля став активним помічником та підтримкою в сім'ї. Любив будівельну справу тож після армії працював у цій сфері.

Побратими Володимира його поважали та цінували. Він завжди приходив на допомогу в біді. В грудні минулого року у зв'язку із ротацією військ Володимир отримав відпустку додому на 10 днів. Цій нагоді дуже зрадів, оскільки давно не бачив рідних.

48-річний молодший сержант Володимир Легкий загинув 19 лютого цього року на Харківщині під час виконання бойового завдання. Поховали Героя у Рівному на кладовищі "Нове".

Читайте також: Ще у січні безвісти зниклого жителя Дубенщини виявили у річці без ознак життя