Принаймні цього просили міського голову представники спілки працездатних інвалідів. Вони на круглому столі спільно з чиновниками вирішували найбільш гострі проблеми людей з обмеженими фізичними можливостями.

Інваліди прийшли до міського голови Рівного просити різного. Так, мешканці чотириста сорокового будинку по вулиці Соборна, де більшість — люди з обмеженими фізичними можливостями, вже мають вуличне освітлення та утеплений дах, однак проблем в них все одно багато.

Володимир Хомко інвалідів вислухав, однак каже, всі проблеми людей з обмеженими фізичними можливостями вирішити просто не реально. Хоча питання про новий асфальт біля будинку обіцяв особисто вивчити та виїхати на місце, аби переконатися в його необхідності.

Також міський голова пообіцяв забезпечити безоплатний проїзд у громадському транспорті Рівного волонтерів-сурдоперекладачів, які супроводжують інвалідів.

Встановив Володимир Хомко і стипендії для обдарованих інвалідів у розмірі чотириста гривень. Їх буде лише десять і виплачувати будуть з наступного року. А питання про встановлення пам'ятного знаку людям з обмеженими фізичними можливостями відправив на доопрацювання громадської ради. Мовляв потрібно знайти відповідне місце та скласти кошторис.