фото ілюстративне
У Гощі відкрили Центр психологічного здоров'я.

Про це повідомила Гощанська селищна рада.

Розміщується він у лівому крилі колишнього приміщення Гощанської поліклініки.Там працюватимуть лікар психіатр, лікар психотерапевт, психолог і соціальний працівник. Отримати допомогу тут зможуть військовослужбовці, ветерани ЗСУ та члени їх сімей, сім’ї загиблих і безвісти, загалом мешканці громади.

«У Рівненській області це другий Центр психічного здоров’я, відкритий у рамках співпраці з проєктом MH4U. Його актуальність поза сумнівом. Діяльність подібних центрів сьогодні є особливо важливою, оскільки багато людей стикаються з різними психічними та емоційними проблемами, і важливо мати можливість вчасно отримати підтримку та лікування», - зазначив під час відкриття Гощанський селищний голова Микола Панчук.

До слова, відкриття Центру психічного здоров’я в громаді стало можливим завдяки участі Гощанської селищної ради в проєкті «Психічне здоров’я для України» (MH4U). Подальші партнерські відносини між селищною радою і проєктом сьогодні були підтверджені відповідним Меморандумом про співпрацю.

Участь у відкритті Центру психічного здоров’я взяли безпосередньо представники проєкту MH4U, селищної ради, керівники області.