Поліцейські затримали нетверезого водія легковика.

Від отриманих у ДТП травм помер 27-річний пасажир — житель села Сварицевичі.

Слідчий слідчого управління встановив, що 32-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat» на заокругленій ділянці дороги не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив бокове зіткнення із вантажівкою «Mercedes Benz». Під час удару елемент конструкції платформи вантажного авто пошкодив легковик, а потому — спричинив тілесні ушкодження пасажиру, який знаходився на задньому сидінні.

Загалом у салоні останнього перебували водій і четверо пасажирів. Після ДТП кермувальник «Volkswagen» продовжив рух та зупинився лише за декілька кілометрів — у селі Золоте. Від отриманих травм пасажир помер у авто.

Водій легковика, житель села Сварицевичі відповідно до огляду перебував у стані алкогольного сп’яніння — 2,4 проміле.

Слідчі затримали керманича у порядку статті 208 КПК та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Керманич вантажівки — 51-річний житель села Тутовичі відповідно до огляду був тверезий.

Досудове розслідування за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, триває.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавав небезпечні психотропи: рівнянина затримали на збуті наркотиків