Рівне знову у скорботі. Відразу з двома захисниками попрощались на майдані Незалежності. Героям було 36 та 49 років. Один з Рівненщини, інший з Луганщини. Віддали свої життя за незалежність України.

Важка втрата не лише для Рівного, а й для всієї України. На майдані Незалежності провели в останню дорогу двох захисників. 49-річного Олександра Черемха та 36-річного Сергія Чорнобая.

Олександр Черемха народився на Кореччині. Закінчив школу, потому технікум та пішов працювати майстром-складальником металопластикових вікон. Разом з дружиною виховували 3 дітей.

Олександр Черемха проходив строкову службу, тому коли розпочалась повномасштабна війна - пішов до військкомату. У грудні 2022 року поїхав до частини. Спершу був на заході України. Потому - Донецька область. Там 9 березня 2024 року чоловік поклав своє життя.

Сергій Чорнобай народився на Луганщині у місті Кремінна. Там навчався. Потому працював на шахті. Коли у рідний край прийшла війна, Сергію, його дружині та 2 дітям довелось переїхати у Рівне.

Солдат Сергій Чорнобай хотів, аби його поховали у Кремінній. Рідні сподіваються, що після звільнення міста від окупантів, вони зможуть виконати бажання захисника. Та поки Сергія Чорнобая та Олександра Черемха поховали у Рівному на кладовищі "Нове".