У Рівному прощалися з двома героями. 39 та 52 роки. Чоловіки без вагань стали на захист рідної держави. На жаль, загинули, боронячи країну на Донецькому напрямку.

Майдан Незалежності знову у скорботі. Сьогодні, 12 березня, в останню земну дорогу провели двох захисників, Олега Диновського та Олександра Данилюка.

Олег Диновський народився 29 червня 1984 року у селі Тараканів Дубенського району. Олег навчався у Мирогощанському аграрному коледжі. Потім закінчив Львівську аграрну академію. Знайомі пригадують його, як світлу та добру людину.

Олег, після смерті свого тата у 2014 році, став старшим у сім'ї. Був підтримкою для своєї мами та брата, який також захищає Україну. Олег був мобілізований у березні 2023 року. На Майдані вкотре наголосили, наш священний обов'язок пам'ятати тих хто віддав своє життя заради нас.

На жаль, 39-річний солдат Олег Диновський загинув 5 березня 2024 року, виконуючи бойові завдання на Донецькому напрямку. У захисника залишилася дружина, та дві доньки.

Олександр Данилюк народився 11 січня 1972 року у місті Рівне. Навчався у 18 школі. Згодом здобув фах слюсаря-монтажника. Чоловік проходив службу в армії на території білорусі у ракетних військах. Знайомі пригадують його, як веселого чоловіка.

Олександр працював у багатьох сферах, та найдовше водієм. Любив автомобілі, адже чудово у них розумівся. Після початку повномасштабного вторгнення одразу пішов до військкомату. Був записаний до резерву.

52-річний солдат Олександр Данилюк загинув 5 березня 2024 року в результаті артилерійського обстрілу на Донецькому напрямку. На жаль, без батька залишилося двоє синів.

Поховали Олександра Данилюка на кладовищі “Нове”, а Олега Диновського у рідному Тараканові.

Читайте також: На Рівненщині понад 66 тисяч громадян та юросіб сплатили земельний податок