У Рівному з`явився чат-бот для ветеранів та їхніх родин: фахівці опрацювали перше звернення

Про це повідомили в КЗ "Будинок ветеранів" РМР.

У КЗ "Будинок ветеранів" РМР оголосили про запуск чат-бота @vetprostory_bot, який створено за ініціативи "Простору Можливостей" та "Коаліції ветеранських просторів".

Як повідомляють, цей чат-бот надає можливість координувати надання послуг військовослужбовцям, ветеранам, ветеранкам і їхнім родинам.

Ідеться про базові послуги мобільних бригад проєкту "Дякуємо за службу! Готові допомогти": юридичні консультації, психологічну підтримку, послуги соціального супроводу.

У Рівненській міськраді повідомили, що 6 березня психологи Будинку ветеранів опрацювали перше звернення родини загиблого Героя.

Наразі фахівці вже почали працювати з дружиною полеглого, надавши жінці не лише психологічну консультацію, але й інформацію про інші послуги, які є в закладі та які потребує родина.

"Важливо підкреслити, що психологічна підтримка родин загиблих військових є критично важливою. Це допомагає їм знаходити силу і впоратися зі своїми емоціями в складний період втрати. Наш чат-бот створений, щоб зробити цей процес доступнішим та зручнішим для всіх, хто потребує підтримки", - наголосили наприкінці.

Чат-бот: @vetprostory_bot.