Сенсаційний результат. Рівненський "Верес" на домашньому стадіоні "Авангард" зіграв проти київського "Динамо". На матчі були присутні близько 2 з половиною тисячі глядачів. Як пройшов поєдинок - далі.

"Верес" "Динамо" на Авангарді та ще й з вболівальниками. Матч рівнян ти киян розпочався на 40 хвилин пізніше через повітряну тривогу. Та попри це підтримка глядачів допомогла червоно-чорним отримати майже ідеальний шанс для відкриття рахунку. Але як кажуть у футболі - "не забиваєш ти, забивають тобі".

На куражі кияни могли швидко забити ще. Після потужного удару Олександра Андрієвського з лінії штрафного майданчика Верес врятувала поперечина воріт. Перед самою перервою рівняни спробували додати й відповіли двома напівмоментами.

По перерві динамівці, контролювали гру на своєму професійному класі. Втім, навіть за такої гри моментів у гостей було більше.

Рівняни атакували до фінального свистка. Вже на третій компенсованій хвилині Михайло Шестаков справа віддав передачу на загострення, а Марко Мрвальєвич у штрафному майданчику гостей на мить випередив Беніто, який на повному ходу просто зарядив у ногу чорногорському форварду. Після перегляду ВАР - суддя показав на 11-метровий.

1:1. Лише втретє в історії Верес відібрав очки у Динамо в матчах чемпіонату України.

Читайте також: Рідні загиблого військового з Рівненщини просять підтримати петицію