Святкувати чи ні? Мова про 8 Березня. З початком повномасштабного вторгнення навкруги цього свята з'явилося багато дискусій. Одні впевнені - його нав'язала радянщина. Інші ж говорять - це можливість подарувати посмішку та гарний настрій жінкам. Водночас на вулицях Рівного з'являється все більше тюльпанів. Яка ціна та чи святкують цей день рівняни - з'ясовувала Людмила Жук.

Вихідний чи робочий день? Свято чи радянський пережиток? 8 березня! День який викликає багато суперечок. Але передсвяткова метушня вже охоплює місто.

Напередодні та вдень 8 березня на вулицях Рівного можна побачити ось такі пункти із тюльпанами. Вікторія продає квіти перед 8 березня вперше. Ціна від 40 гривень за штучку.

Олександр обирає букет для дружини. Це традиційний ритуал для чоловіка. Вітає кохану зі святом весни щороку.

А от Володимир, продає квіти перед святом весни вже багато років поспіль. Має багато різних сортів.

Чоловік говорить, що не зважаючи на багато дискусій навкруги цього свята, своїй дружині дарує квіти кожен рік.

Багато людей вважають що цього свята немає бути в Україні. Ми ж вирішили поцікавитися у рівнян що вони думають про цей день та чи не проти відзначати 8 березня.

Загалом ціни розпочинаються від 30 гривень за штучку. Продавці кажуть, у порівнянні з минулою весною ціни не піднялися. Завтра ж обіцяють також не підвищувати вартість.