У Здолбунові пройшов фінал 2 етапу проєкту "Пліч-о-пліч". 6 команд змагалися за можливість вийти на районний рівень змагань з баскетболу. Хто пройшов далі та що відомо про наступний етап, далі у сюжеті.

6 команд - 1 переможець. Учні Здолбунівських ліцеїв змагалися за право вийти на районний етап баскетбольних змагань проєкту "Пліч-о-пліч".

За бронзу турніру з баскетболу змагались Ліцей №3 та №4. Останнім вдалося посісти 3 сходинку на змаганнях.

За право вийти на районні змагання боролися учні ліцею №2 та №6. Останні вважалися головними фаворитами на прохід далі.

Перша половина гри була рівною. Та потому, учні 2 ліцею почали набирати перевагу в очках. Під кінець останньої десятихвилинки гравці у синій формі відірвалися на 10 поїнтів від суперників.

В результаті учням ліцею №6 вдалося набрати лише два очки. На табло 16-8. Команда школи №2 вийшла до районного етапу змагань.

Змагання проводили за проєктом "Пліч-о-пліч". Створений він для того, аби залучити більше дітей до занять спортом. Задля популяризації баскетболу серед учнів шкіл до проєкту на Рівненщині долучився легендарний баскетболіст та президент БК "Рівне" Сергій Ліщук. Він став амбасадором проєкту.

Проєктом пліч-о-пліч передбачено змагання з 5-ти видів спорту. Волейбол, футбол, спортивне орієнтування, баскетбол та черлідінг.

3 - районний етап змагань розпочнеться у квітні. Турніри пройдуть у 5-ти точках області: Сарненський , Дубенський, Вараський, Рівненський район та у самому обласному центрі.